Farmářský trh v Roudnici nad Labem

Celý minulý týden nás trochu znervozňovalo deštivé počasí, neboť jsme měli v sobotu v plánu rodinný výlet do Roudnice nad Labem. A tak jsme každý den sledovali předpověď a doufali. Slibované oteplení nakonec opravdu přišlo. Ráno jsme sbalili dva velké batohy, děti, velký kyblík kvásku, zadělané dvoukilové těsto na chleba a vyrazili. Cílem našeho výletu byl farmářský trh v Roudnici, kde jsem měla v rámci mezinárodního dne sdílení rozdávat kvásek a předvádět výrobu domácího kváskového chleba.

V sobotu ráno samozřejmě jako naschvál děti vyspávaly, i když jinak již před pátou běhají po ložnici a dožadují se naší pozornosti. Odjezd vlaku jsme ale nakonec všichni v pohodě stihli a cesta nám příjemně utekla při snídani.

V Roudnici na náměstí jsem už měla vše nachystané, přesně podle předchozí domluvy a ještě předtím, než jsem stihla dokrájet chleba na ochutnávku, nakukovali do mého stánku první zvědavci.

Z mého pohledu to bylo příjemné dopoledne na trhu a pěkný den s rodinou mimo Prahu. Děkuji proto občanskému združení Trhni se za pozvání a doufám, že spokojení byli i všichni ostatní zúčastnění.

Kam dál?

Související

Událo se , Chleba

Galerie

Galerie object (5)